Om oss

Karlskrona 3H är en ideell förening som jobbar med hälsa och social hållbarhet.  Vi inspirerar och utvecklar människor att själva nå hållbar hälsa.

För att nå vår vision samarbetar vi med privatpersoner, föreningar, företag och organisationer för att stötta och hjälpa de som har behov. Vi jobbar givetvis inkluderande och för alla likas värde.

Målet är att vara innovativa och ta nya vägar, K3H vill alltså inte konkurrera med någon annan.  

Föreningens arbete ska vara hållbart och vi jobbar i samklang med fyra av FN:s globala mål för hållbar utveckling.

K3H driver även Testlabbet som kan erbjuda högklassiga tester, och finns som stöd för föreningens alla projekt. Föreningen är religiöst och politiskt obunden och all eventuell vinst går tillbaka till föreningens arbete för hälsa och hållbarhet.

Vill ni samarbeta med oss?
Föreningen Karlskrona 3H erbjuder privatpersoner, företag och offentliga verksamheter en unik möjlighet att hjälpa till att ta det sociala ansvaret i samhället genom att engagera sig tillsammans med oss.

K3H vill samarbeta med andra för att få ut så mycket som möjligt, för så många som möjligt både på kort och lång sikt. För närvarande samarbetar föreningen bland andra med Karlskrona kommun, Sölvesborgs kommun, Uppdrag Psykisk Hälsa, RF-SISU Blekinge och Blekinge tekniska högskola.

Vill du samarbeta eller stötta föreningen på något annat sätt är du välkommen att höra av dig på info@k3h.se