Team Senior

Många seniorer känner sig isolerade och ensamhet är identifierad som en stor riskfaktor för fysisk och psykisk ohälsa. Det finns många anledningar till att människor blir, eller känner sig, ensamma och vem som helst kan hamna i den situationen.

Vi hoppas att upplevelseprogrammet Team Senior kan vända det här. Projektet riktar sig till dig som är över 65 år och som vill hitta nya vänner och/eller någon ny aktivitet att hålla på med. Programmet innehåller aktiviteter inom tre områden, kultur, rörelse och hälsofrämjande utbildningar.

Karlskrona kommun äger projektet och K3H är projektledare. Den 15 seniorer stora gruppen är uttagen och 21 september startar höstens omgång. Uppdatering: Projektet Hösten -23 är genomförd och avslutad. Läs mer här. Är du intresserad av att vara med till våren 2024 eller känner du någon som skulle vilja delta? Då går det bra att ansöka hos Karlskrona kommun.

Karlskrona 3H vill gärna sprida konceptet till andra kommuner. Är du intresserad? Kontakta projektledare Anne Berglund på anne@k3h.se eller 0768-760993.

Scroll to top