Testlabbet

Vi finns på Karlskrona idrotts- och fritidscenter och erbjuder högkvalitativ utrustning och personal för att göra tester både inom bredd och elit.

Testlabbet drivs som ett aktiebolag och ägs av föreningen K3H och är en möjliggörare för projekt som drivs av föreningen. All eventuell vinst går tillbaka till verksamheten för att fortsätta att utveckla föreningen i dess anda. Testlabbet används inom innovation, forskning och teknikutveckling i länet, i Sverige och i världen.

Att boka test är öppet för alla oavsett om du representerar en förening, ett företag eller om du är en privatperson.

Om du har allmänna frågor om testning går det bra att kontakta Andreas Manny Mattsson på andreas@k3h.se

Tester och rådgivning för motionär och elitmotionär

För dig som vill komma i gång eller vill optimera din träning för att uppnå dina mål. Tester används som ett verktyg för att styra din träning mer effektivt med fokus på utveckling. Rådgivning är tillämpning hur du använder testresultat översatt till träning och tävling i praktiken.

Tester, rådgivning och utbildning för förening och förbund

Vi erbjuder högklassiga tester från ungdom till elitidrott. Vi använder tester i strävan att uppfylla de fysiska kraven inom respektive idrott. Rådgivning för tillämpning hur vi använder testresultat översatt till träningsoptimering. Utbildning inom utvecklingsanpassad fysisk träning från barn, ungdom till elitidrottare.

Hälsotester och rådgivning för privatpersoner

För dig som prioriterar hälsa som framgångsfaktor i livet. Som privatperson kan du komma och mäta din fysiska hälsa inom kondition, kroppssammansättning, styrka och rörlighet. Rådgivning för den som önskar en plan framåt. Vi väljer riktning utifrån var individen befinner sig och gör insatser där vi får bäst resultat i förhållande till så liten insats som möjligt!

Företagshälsa

För företag och organisationer inom den offentliga sektorn. Vi inspirerar och utvecklar människor att själva uppnå hållbar hälsa. Vi vill lyfta fram vikten av medarbetarnas hälsa som en framgångsfaktor för organisationer och erbjuder tester, rådgivning och hälsoprogram som projekt.