Tester och rådgivning för motionär och elitmotionär

För dig som vill komma i gång eller vill optimera din träning för att uppnå dina mål. Tester används som ett verktyg för att styra din träning mer effektivt med fokus på utveckling. Rådgivning är tillämpning hur du använder testresultat översatt till träning och tävling i praktiken.

Vi har ett unikt samarbete med ironcoach Christian Malmström.  - Läs mer här

Tester, rådgivning och utbildning för förening och förbund

Vi erbjuder högklassiga tester från ungdom till elitidrott. Vi använder tester i strävan att uppfylla de fysiska kraven inom respektive idrott. Rådgivning för tillämpning hur vi använder testresultat översatt till träningsoptimering. Utbildning inom utvecklingsanpassad fysisk träning från barn, ungdom till elitidrottare.

Hälsotester och rådgivning för privatpersoner

För dig som prioriterar hälsa som framgångsfaktor i livet. Som privatperson kan du komma och mäta din fysiska hälsa inom kondition, kroppssammansättning, styrka och rörlighet. Rådgivning för den som önskar en plan framåt. Vi väljer riktning utifrån var individen befinner sig och gör insatser där vi får bäst resultat i förhållande till så liten insats som möjligt!

Hållbart arbetsliv

För organisationer inom den offentliga sektorn och företag. Vi inspirerar och utvecklar människor att själva uppnå hållbar hälsa. Vi vill lyfta fram vikten av medarbetarnas hälsa som en framgångsfaktor för organisationer och erbjuder tester, rådgivning, hälsosamma möten och hälsoprogram som projekt.