Unikt samarbete mellan Testlabbet och Ironcoach Christian Malmström

Vill du ha möjlighet att på ett professionellt sätt få hjälp att optimera ditt träningsupplägg och din
prestation? Nu har du möjligheten i samband med att Testlabbet har inlett ett samarbete med ultralöparen och coachen Christian Malmström. Samarbetet innebär att du kan få högkvalitativa tester och coaching i ett och samma paket. Tjänsten gör att du som testar dig hos på Testlabbet får rabatt på Christians tjänster och tvärtom. Alltså, både våra och Christians kunder har nytta av samarbetet.

Det känns väldigt spännande och roligt att formalisera ett samarbete där vi båda kan bidra till bättre träningskvalitet och tävlingsresultat för våra respektive kunder.
” Sedan en tid har jag för egen del använt Testlabbet för att löpande göra tröskeltester för att kunna styra min träning mer datadrivet och exakt. Det var en avgörande komponent i min optimering inför Köpenhamn marathon. Det är något jag kommer fortsätta med och något jag tror mer och mer på för att kunna optimera träningsupplägg och prestation” Christian Malmström – ultralöpare och coach

Samarbetet innebär följande för Testlabbets kunder, och det gäller både individer och team.
Vid bokning av ett test får kunder 10% rabatt på testet om de i samband med bokning bokar ett coachmöte med Christian Malmström för att kunna omsätta sitt test i form av bättre träningsupplägg inför kommande mål. Samtidigt får du 50% rabatt på priset för detta möte.
Vid bokning av två tester (som genomförs med 2-6 månaders mellanrum) får kunder 20% på testeterna om de i samband med bokning även bokar två coachmöten med Christian. Även här erbjuds 50% rabatt på priset för mötena.

Notera i bokningen att testerna är kopplade till ett coachmöte. När du bokar hos Christian uppger
du att coachningen är kopplad till en testning.

Boka möte med Christian: https://www.ironcoach.se/samarbete-med-testlabbet-k3h-karlskrona/