Region Blekinges Hållbarhetspris går till Karlskrona 3H

Vi spricker nästan av stolthet, för vi har blivit uppmärksammade för vårt viktiga arbete med social hållbarhet och psykisk och fysisk hälsa. För ett par veckor sedan fick vi veta att Karlskrona 3H blivit utvalda till att ta emot Region Blekinges pris för hållbar utveckling och idag var det dags för prisutdelning.

Vi blev inbjudna till regionfullmäktige där vi fick ta emot 60 000 kronor, blommor och en fin motivering från fullmäktiges ordförande Jan-Anders Palmqvist.

Det är väldigt roligt och vi är stolta och glada över priset. Att det handlar om just hållbarhet känns extra kul med tanke på att det är något som vi lägger väldigt stor vikt vid, säger föreningens ordförande Tobias Karlsson.

Motiveringen lyder: Föreningen får priset för sitt ideella arbete med att inspirera och utveckla människor att nå hållbar hälsa. De tror på individens egen kraft och vill skapa samhällsnytta i stort och smått.

När det gäller förebyggande folkhälsoarbete är Region Blekinge givetvis en naturlig samverkanspart och att de uppmärksammar vårt arbete på det här sättet har givetvis stor betydelse för oss, säger projektledaren och kommunikatören Anne Berglund.

Läs regionens pressmeddelande här

Scroll to top