Sommarlovskul för unga som lever med en funktionsvariation

Lever du med en funktionsnedsättning och vill ha något att göra i sommar? Då kan du ansöka om att vara med på ett dagläger fyllt med aktiviteter som  vi i den ideella föreningen Karlskrona 3H anordnar för dig som är i åldern 15-25 år.
Lägret är kopplat till vårt projekt Meningsfull fritid och riktar sig till ungefär samma målgrupp. I projektet har flera deltagare fått hjälp att hitta fritidsaktiviteter som de tidigare inte haft.
Det här är en möjlighet att få göra något roligt tillsammans med andra på sommarlovet. Vi hoppas på att många ungdomar vill vara med för det kommer att blir riktig skoj, säger projektledaren Elina Åkesson Waldén.
Daglägret är 3 och 4 juli på och runt Rosenholm i Karlskrona. Det är kostnadsfritt för deltagare och mat och dryck ingår. Är du i behov av extra stöttning så kan du ta med en anhörig eller assistent. Redan nu är det klart att vi ska prova på skytte och padel. Förutom det blir det härligt häng och grillning tillsammans. Ett fullständigt program skickas ut innan lägret till de som har anmält sig.
Skicka in en anmälan med namn, telefonnummer, ålder, mailadress och närmast anhörig. Skriv gärna om du har en intellektuell funktionsnedsättning, rörelsenedsättning eller om du har en synnedsättning.
Anmälan mejlas till elina@k3h.se senast 16 juni. Har du frågor? Ring på 070144229.
Lägret är möjligt att genomföra genom stöd från Sparbanksstiftelsen och Stiftelsen Bång. Vi får även hjälp av Karlskrona kommun och RF-SISU Blekinge.
Scroll to top